Programma

Sentimental Journey met Lemon Squeeze


In het concert met als titel 'Sentimental Journey' neemt 'Lemon Squeeze' u mee op een muzikale reis langs verschillende landen, muziekstijlen en tradities. Een reis ook door de tijd, waarin ze muziek uit een recent en iets verder verleden weer in uw herinnering omhoog halen.

Sommige liedjes zullen u bekend in de oren klinken en deuren openen naar kamertjes in uw geheugen die u lang niet bezocht hebt. Misschien ontlokt het u een glimlach of een gevoel van weemoed.

'Lemon Squeeze' bestrijkt een grote variëteit aan stijlen uit verschillende perioden: van ballads tot folk en americana, van klezmer tot calypso en latin. Van classics uit de jaren '30 en '40 tot traditionals uit de jaren '60 en '70 en recenter werk van singer-songwriters en eigen composities.

De muzikanten van 'Lemon Squeeze' hebben allen een verschillende muzikale achtergrond en spelen allen meerdere instrumenten waardoor ze goed de sfeer van de stijl en de tijd op weten te roepen. Het kwartet wordt gevormd door Henk Ankoné (zang, gitaar en ukelele), Theo Worm (klarinet, banjo en mando-line), Nico Hoogland (accordeon) en Gérard Baldeo (gitaar en basgitaar).